Catalog

Cum platesc

Modalitati de Plata

Pentru a achita produsele comandate pe www.zumzeria.ro  ai la dispozitie mai multe optiuni:

 • Plata ramburs 
 • Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
 • Plata prin Internet Banking
 • Ordin de plata

Plata numerar/ ramburs

In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile EuPlatesc, procesator de carduri din Romania.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, daca au cod CVV2/CVC2
Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Euplatesc.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Euplatesc. Figurine.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Cum platesc prin Euplatesc ?

Plata online prin Euplatesc este rapida si, mai ales, sigura, testata si recomandata de alti cumparatori. Euplatesc furnizeaza servicii de procesare de plati online pentru cumparatorii din Romania.

Cum decurge o plata online prin Euplatesc:

 • Alegeti produsele care va intereseaza dupa care completati detalii legate de livrare si plata.
 • Selectezi ca metoda de plata: Plata online prin card bancar cu Euplatesc:
 • Completeaza datele solicitate in formularul din pagina de plata, inclusiv datele de card.
 • Euplatesc transmite aceste date, criptat, catre Romcard (payment gateway), singura institutie care poate sa comunice cu sistemele Visa/MasterCard informatii legate de card (precum verificarea existentei sumei in contul bancar al cumparatorului); Daca totul pana aici merge bine, suma aferenta tranzactiei este blocata in contul dumneavoastra (nu debitata) iar dumneavoastra primiti o notificare in acest sens; Daca ati activat cardul in 3D Secure, apare fereastra in care se cere parola (informatie gestionata tot de gateway impreuna cu banca emitenta a cardului);
 • Ulterior, tranzactia se intoarce in Euplatesc unde intra in antifrauda. Cu alte cuvinte, exista siguranta ca tranzactia nu este o frauda, ca respectivul card sau datele de pe el nu au fost furate, ca detinatorul cardului sau o persoana autorizata de acesta a initiat tranzactia;
 • In continuare, magazinul este instiintat, automat, de efectuarea platii;
 • In ultimul pas, magazinul confirma livrarea iar suma este debitata din contul dumneavoastra.

Astfel, plata prin Euplatesc are loc rapid, in maxim 2 minute si in deplina siguranta, din fata calculatorului.
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul .
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc, Figurine.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru a creste si mai mult siguranta datelor dumneavoastra, site-ul www.figurine.ro dispune de un certificat SSL care faciliteaza criptarea datelor pe 128 de biti.

Plata cu Ordin de Plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Figurine.ro , in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise pe adresa de email contact@zumzeria.ro .
Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

Denumirea companiei: ZUMZERIA S.R.L.

Adresa Sediului Social: str. Gavanei nr. 114C, Darza, Dambovita, 137182

Cod unic de inregistrare: RO30984897

Nr. Reg. Comertului: J15/828/2012

IBAN: RO07BTRLRONCRT0396345702

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.